Soccersquash acties!

Soccersquash is dé sensatie onder de (voet)balsporten! De combinatie van squash en voetbal zorgt voor een spectaculaire sport waar voetbalspelers aan techniek kunnen werken en direct je conditie verbetert. Tijdens het spelen draait het om balcontrole, balbaananticipatie en traptechnieken.


 Team actie!

Gezellig in het weekend met je (voetbal)team 1,5 uur soccersquashen op 4 banen voor slechts €125,-. Wij zorgen voor de spelregels, speelschema’s en niet te vergeten de soccersquashballen. Na afloop kan je natuurlijk lekker een drankje drinken bij Horeca Kardinge.

Reservering voor TEAM ACTIE aanvragen

Kennismakingsabonnement soccersquash

3 maanden onbeperkt soccersquashen in de daluren en twee keer per week in de piekuren voor slechtst €49,-! De daluren zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:45 uur en het hele weekend. De piekuren zijn de overige uren. Je krijgt bij elke reservering gratis een soccersquashbal te leen.

Aanvragen kennismakingsabonnement
Maak een account aan in ons online reserveringssysteem. Hierbij kan je aangeven dat je een kennismakingsabonnement wil en deze via iDeal betalen. Na betaling kan je direct een baan reserveren in ons online reserveringssysteem.

Is het niet gelukt? Klik hier, vul je gegevens in en wij maken de account voor je aan en versturen een factuur per e-mail.

TSC Kardinge

Kardingerplein 1 te Groningen

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9:00 - 22:00 uur
Zat. & zon. 10:00 - 17:00 uur

Contact gegevens
E: info@smashing.nl
T: 050 - 750 15 40

Direct een baan reserveren

TEAM ACTIE soccersquash
In het weekend 1,5 uur soccersquash op 2 banen voor €125,-.

Aanvragen kennismakingsabonnement soccersquash
3 maanden onbeperkt soccersquashen in de daluren en twee keer per week in de piekuren voor slechtst €49,-!