Training & clinics

Onze partner Smashing verzorgt de squashtrainingen en clinics bij TSC Kardinge. Smashing heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven trainingen en clinics.


Squashtraining

Squashtrainingen worden gegeven in groepen van 6 tot 9 personen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn of een abonnement te hebben. Professionele trainers van Smashing verzorgen de squashtrainingen.

  • Groepstraining voor 6 tot 9 personen van 45 minuten is €59,- voor 5 trainingen.
  • Privé- of duotraining van 45 minuten is €55,- per training of €50,- per training bij afname van 10 of meer trainingen.

Clinics

Een kinderfeestje, sportieve familie dag, energiek begin van een vrijgezellenfeest, sportdag met je bedrijf of school. Smashing gaat met jouw in overleg om de clinic volledig op jouw vraag aan te laten sluiten.

Smashing heeft ook contact met Sportcentrum Kardinge en de bedrijven in sport- en recreatiegebied Kardinge. Hierdoor is het mogelijk om veel meer te doen dan alleen tennis of squash. Zo kunnen wij ook het schaatsen of zwemmen organiseren voor je!


Direct inschrijven voor squashtraining

De squashtrainingen worden gegeven op maandag en dinsdag vanaf 19:30 uur. Je hebt 45 minuten training in een groep van 6 tot 9 personen. Wij proberen je in te delen op je voorkeurs dag en tijd, hierin zijn wij afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de niveau's.

Trainingen starten op maandag 18 en dinsdag 19 november. De laatste training is op maandag 16 en dinsdag 17 december.

Persoonlijke gegevens

Squash ervaring

Voorkeursdag(en)

Bijzonderheden en/of opmerkingen

TSC Kardinge

Kardingerplein 1 te Groningen

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9:00 - 22:00 uur
Zat. & zon. 10:00 - 17:00 uur

Afwijkende openingstijden

Contact gegevens
E: info@smashing.nl
T: 050 - 750 15 40

Lopende acties

Kennismakingsabonnement squash
6 maanden onbeperkt squashen in de daluren en 2x per week piekuren voor slechts €89,-!