Squash Acties!

TSC Kardinge is een prachtige locatie om te squashen in Groningen. De locatie is makkelijk bereikbaar en iedereen mag op de squashbanen spelen. Je kan direct online een baan reserveren. Ga je vaker squashen dan zijn er voordelige abonnementen.

  • 4 (soccer)squashbanen
    Stenen muren – glazen achterwand.
  • 5 squashbanen
    Kunststof muren – glazen achterwand.

Kennismakingsabonnement

Het kennismakingsabonnement squash: een half jaar onbeperkt squashen in de daluren en twee keer per week in de piekuren voor slechtst €89,-! De daluren zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:45 uur en het hele weekend. De piekuren zijn de overige uren. Alle abonnement houders mogen gratis meedoen aan de squashtoss, elke oneven week op donderdag van 19:30 tot 22:00 uur.

Direct online een account aanmaken en betalen met iDeal
Maak een account aan in ons online reserveringssysteem. Hierbij kan je aangeven dat je een kennismakingsabonnement wil en deze via iDeal betalen. Na betaling kan je direct een baan reserveren in ons online reserveringssysteem.

Liever betalen per factuur? Klik hier om het abonnement aan te vragen.


Squashtraining

Squashtrainingen worden gegeven in groepen van 6 tot 9 personen, het is ook mogelijk om privé- of duotraining te volgen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn of een abonnement te hebben. Professionele trainers van Smashing verzorgen de squashtrainingen.

TSC Kardinge

Kardingerplein 1 te Groningen

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9:00 - 22:00 uur
Zat. & zon. 10:00 - 17:00 uur

Contact gegevens
E: info@smashing.nl
T: 050 - 750 15 40

Direct een baan reserveren

Persoonlijke gegevens