Soccersquash

De nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten!

De combinatie van squash en voetbal zorgt voor een spectaculaire sport waar voetbalspelers aan techniek kunnen werken en direct je conditie verbetert. Tijdens het spelen draait het om balcontrole, balbaananticipatie en traptechnieken. Soccersquash wordt met een speciale soccersquashbal gespeeld op een normale squashbaan.


Sportaccommodaties

  • 4 soccersquashbanen
    Stenen muren – glazenachterwand, gerenoveerd in 2016.

Team actie!

Gezellig met je (voetbal)team 1,5 uur soccersquashen op 4 banen voor slechts €125,-. Wij zorgen voor de spelregels, speelschema’s en niet te vergeten de soccersquashballen. Na afloop kan je natuurlijk lekker een drankje drinken bij Horeca Kardinge.


Kennismakingsabonnement soccersquash

3 maanden onbeperkt soccersquashen in de daluren en twee keer per week in de piekuren voor slechtst €49,-! De daluren zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:45 uur en het hele weekend. De piekuren zijn de overige uren. Je krijgt bij elke reservering gratis een soccersquashbal te leen.

Aanvragen kennismakingsabonnement
Maak een account aan in ons online reserveringssysteem. Hierbij kan je aangeven dat je een kennismakingsabonnement wil en deze via iDeal betalen. Na betaling kan je direct een baan reserveren in ons online reserveringssysteem.

Is het niet gelukt?, vul je gegevens in en wij maken de account voor je aan en versturen een factuur per e-mail.


Meer info

Voor meer informatie zie de spelregels


TSC Kardinge

Kardingerplein 1 te Groningen

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9:00 - 22:00 uur
Zat. & zon. 10:00 - 17:00 uur

Contact gegevens
E: info@smashing.nl
T: 050 - 750 15 40