Tennis

TSC Kardinge is een prachtige locatie om indoor en outdoor te tennissen in Groningen. De locatie is makkelijk bereikbaar en iedereen mag op de tennisbanen spelen. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging of de KNLTB.
Je kan hier tennissen met je eigen materiaal. Door de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk materiaal te huren.


Sportaccommodatie

TSC Kardinge beschikt over 11 tennisbanen. De outdoor banen zijn alleen te huur van april tot en met september, afhankelijk van het weer.

  • 5 indoor tennisbanen
    Plexipave cushion court, de ondergrond van de Australian Open.
  • 6 outdoor tennisbanen
    Gravel tennisbanen.

Reserveer een tennisbaan

Je kan een tennisbaan online reserveren via smashing.baanreserveren.nl. Je kan tot 14 dagen naar voren een tennisbaan reserveren. Het zomertarief voor een tennisbaan is maandag tot en met vrijdag 9:00-19:00 uur €10,- maandag tot en met vrijdag 19:00-22:00 uur €14,- en in het weekend €12,-.

Liever bellen? Bel ons op 050 – 750 15 40 en reserveer je tennisbaan!


Tennistraining & clinics

Onze partner Smashing verzorgt de tennistrainingen en clinics bij TSC Kardinge. Smashing heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven tennistrainingen en clinics.

Trainingen worden gegeven in groepen van 4 of 8 personen. Het is ook mogelijk om privé- of duotrainingen te volgen. De trainingen worden in het zomerseizoen van april t/m oktober en het winterseizoen van oktober t/m april gegeven. Tussentijds instromen is soms in overleg mogelijk.


Feestje vieren?

Zin in een kinderfeestje, sportieve familie dag, energiek begin van een vrijgezellenfeest, sportdag met je bedrijf of school? Smashing gaat met jouw in overleg om de clinic volledig op jouw vraag aan te laten sluiten.

E: info@smashing.nl
T: 050 – 750 15 40
I: www.smashing.nl

TSC Kardinge

Kardingerplein 1 te Groningen

Openingstijden
Ma. t/m vrij. 9:00 - 22:00 uur
Zat. & zon. 10:00 - 17:00 uur

Contact gegevens
E: info@smashing.nl
T: 050 - 750 15 40